Over Mij

Ontdek

Mijn verhaal

Begonnen als hobby en nu verslaafd aan het chocolade virus. In de loop der jaren heb ik mijzelf allerlei technieken eigen gemaakt en heb ik heel veel geoefend. Alles draait om perfectie voor het maken van de lekkerste bonbons. Mijn chocolade skills heb ik bij The Chocolate Academy tot goed succes voltooid.


Ik ben in 2016 begonnen met  Mon Petit Chocolaterie, en nu in 2021 al 5 jaar succesvol en enthousiast in het geven van kinderfeestjes, workshops, babyshowers, vrijgezellen / familie feesten. Dit doe ik vanaf 2022 via een  DIY feest pakket voor thuis, die je  eenvoudig via de webshop kan bestellen. Of kies voor een workshop bij mij op locatie.


Tevens maak ik veel soorten chocolade op bestelling en verzorg ik regelmatig gepersonaliseerde ( bedrijfslogo) bonbons of ( kado/kerst) pakketten naar wens!


Voor iedere gelegenheid is een reden voor chocolade, nieuwgierig geworden naar mijn hoogwaardige chocolade van de allerbeste kwaliteit en met liefde en passie bereid en altijd vers!


Chocolade groet, Marloes

Ontmoet

De vrouw

Ik heb al diverse kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten met Bonbons en Chocolade mogen geven,


Waarbij ik al vele enthousiaste reacties mocht ontvangen.


Ook samenwerken met diverse ondernemers was een succes! Denk aan Chocoladeletters opspuiten in de winkel, leuk voor kids maar ook zeker voor volwassenen.


Diverse chocoladepumps mogen maken die bij besteding van een bepaald bedrag weggegeven werden. Of relatie geschenken tijdens de Feestdagen, hoe leuk is dat?


Ik hoop dat ik iedereen van klein tot groot kan aansteken met het chocolade virus


Neem gerust een kijkje op de website , maar pas op : Je raakt verslaafd aan de heerlijke producten